Meer ruimte om te groeien
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Medemblik Nautiek

Wat is het?


Meedoen aan Medemblik Nautiek is een Plusactiviteit.
Tijdens Medemblik Nautiek staan leerlingen van De Dijk een middag lang op het podium met zang- en dansoptredens aan de Oosterhaven in Medemblik.
We werken bij Medemblik Nautiek samen met dansschool Dazzling door optredens van leerlingen van De Dijk af te wisselen met die van de dansgroepen van Dazzling.

Voor wie is het?


Deelname aan Medemblik Nautiek is een vervolg op deelname aan De Dijker Avonden. Helaas komt niet iedere act van De Dijker Avonden komt even goed uit op het open podium van Medemblik Nautiek overdag in de Oosterhaven. Daarom moet er door de docenten van podiumkunsten een zorgvuldige keuze gemaakt worden van wie er kunnen optreden bij Medemblik Nautiek.

Wanneer is het?


Medemblik Nautiek is op zaterdag 26 mei 2018 van 12:00-16:00 uur. In de week daarvoor zullen we een keer met de deelnemers samenkomen om het programma door te nemen.

Wat is er verder over te vertellen?


Medemblik Nautiek is een jaarlijks terugkerend evenement aan de Oosterhaven in Medemblik tijdens de zeilwedstrijden van de Delta Lloyd Regatta. Er zijn de hele week allerlei feestelijke en sportieve activiteiten. Kijkt hiervoor ook op www.medembliknautiek.nl

Heb je nog vragen?


Voor meer informatie over de Medemblik Nautiek ga je naar de docenten van podiumkunsten, of je stuurt een mail aan dhr. Schaeffer: m.schaeffer@atlascollege.nl

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Meer ruimte om te groeien