Meer ruimte om te groeien
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Mijn Naam is Bas de Wit, ik ben 28 jaar oud en mijn woonplaats is Hoogwoud.Ik kom van de opleiding CIOS af en ben daarna als tennisleraar aan het werk gegaan. Ik werk nu al ruim een aantal jaar bij Tennisschool Kennermerland en heb het nog steeds erg naar mijn zin.

Naast de tennisvereniging Medemblik geef ik ook les op tennisvereniging de Hulk in Hoorn en in Heerhugowaard bij tv Noordend.

Tijdens de kennismakingslessen willen we de leerlingen kennis laten maken met tennis. We geven ze de mogelijkheden om alle slagen van het tennisspel te oefenen.

Het belangrijkste is de leerlingen enthousiast te maken om er een vervolg aan te kunnen geven d.m.v. leuke en makkelijke oefeningen en een grote verscheidenheid aan verschillende ballen die het tennissen leuker maken.

In het blok van sportprofiel klas 1 of 2 gaan de leerlingen meerdere spelsituaties oefenen.Deze zijn zowel in het dubbel als in het enkelspel.We proberen zoveel mogelijk de hoofdspelsituaties in onze oefeningen te betrekken.Daarnaast wordt er meer gelet op de techniek in combinatie met de tactiek

In het derde leerjaar komt er een verdere uitbreiding van wat er in sportprofiel klas1/2 is gedaan.Daarnaast, indien wenselijk, wordt er inhoudelijk over het lesgeven gesproken,omgang met leerlingen, de te volgen methodieken enz. Specialisatie kan als doel hebben dat de jongelui er oren naar hebben om wat in de tennissport te betekenen.

Foto's 2012-2013 klas 2!!

Foto's 2013-2014 klas 2!!

 

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Meer ruimte om te groeien