Meer ruimte om te groeien
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Update: maatregelen corona

Vanmiddag heeft de regering aanvullende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus verder te beperken. Als gevolg daarvan is er besloten dat de scholen drie weken gesloten blijven: vanaf maandag 16 maart tot maandag 6 april. Dit is een ingrijpend besluit voor onze leerlingen, hun ouders/verzorgers en voor ons.

Leerlingen van ouders die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen zijn hiervan uitgezonderd. De regering gaf tevens aan dat er speciale aandacht komt voor examenleerlingen. Daarover volgt later deze week nadere berichtgeving. Op beide zaken komen wij nog terug. De examens en overige toetsen van maandag en dinsdag gaan in ieder geval niet door. Leerlingen krijgen deze week persoonlijk instructies over de te volgen stappen.

Morgenochtend komen we met de docenten, de medewerkers en het bestuur van de Atlasscholen bijeen om verder te spreken over deze beslissingen en de gevolgen daarvan. We werken aan thuisonderwijs en daarmee trachten we een deel van het onderwijs door te laten gaan.

Er zijn nog veel vragen, waarop wij de antwoorden nu nog niet weten, maar wel gaan vinden. Wij hopen dat u begrip heeft voor het feit dat deze situatie ook nieuw voor ons is. We gaan er met elkaar het beste van maken. We komen op een later moment graag bij u terug met aanvullende berichten en antwoorden.

Ga terug

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Meer ruimte om te groeien