Meer ruimte om te groeien
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

We missen jullie....

Beste leerlingen,

Hoe gaat het met jullie? Het is een heel bijzondere tijd. Sommige dingen die gewoon waren, zijn dit ineens niet meer. We missen jullie! Een school is geen school zonder leerlingen en docenten, zonder elkaar te zien, te spreken en samen onderwijs te maken en dat voelt heel vreemd.

We zien dat jullie fanatiek aan de slag gaan met de weekplanners die wij klaarzetten. We zien ook dat sommige van jullie nog moeten wennen aan deze nieuwe manier van werken. Ook voor ons is het niet allemaal vanzelfsprekend! Maar we doen ons best, net zoals jullie.

We zijn volop in voorbereiding om het gebouw, volgens de richtlijnen, gereed te maken en we gaan heel geleidelijk starten op school. Er zijn af en toe al kleine groepen leerlingen op school. We kunnen niet alle leerlingen op school gaan ontvangen. Dat lukt helaas niet. Het afstandsonderwijs en de weekplanning blijven dus tot het eind van het schooljaar leidend. Vanaf twee juni a.s. zullen jullie wel een paar uur per week op school zijn voor lesactiviteiten. Hierover horen jullie zo snel mogelijk meer.

Wij vinden het heel fijn als jullie laten weten waar je tegenaan loopt. Dat gebeurt al vaak, merken we, maar we vinden dit heel belangrijk! Waar kunnen we jullie bij ondersteunen? Houd ons op de hoogte van wat er speelt, hoe het gaat of juist niet gaat. Laat dit weten aan jullie docent of mentor. Heb geduld! Als het niet meteen gaat zoals jullie in gedachten hebben, wil dat niet zeggen dat het nooit gaat lukken. Misschien kost het jullie allemaal wat meer moeite en energie, probeer dat te accepteren.

Probeer de voordelen te zien van deze tijd: het lukt ons met z’n allen eigenlijk best goed om op afstand les te geven en te ontvangen! Dus wees trots op jezelf, op wat er wel lukt, want dat is echt best veel!

Succes met alles en tot snel!

 

Team SG De Dijk

Ga terug

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Meer ruimte om te groeien