Klein, veilig en ondernemend
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Welkom bij het leergebied Bewegen en Sport

Het leergebied Bewegen en sport biedt op De Dijk een breed scala van activiteiten aan. Op het gebied van spel moet je denken aan voetbal,volleybal, badminton, maar ook rugby of tafeltennis. Bij atletiek komen o.a. het duurlopen, speerwerpen en sprinten aan de orde. Naast atletiek en spel zijn turnen en zelfverdedigen ook regelmatig terugkerende onderdelen.
Bewegen en sport werkt ook met niveau’s. Dat wil zeggen dat er met meerdere klassen gelijktijdig wordt gesport. Er zijn dan twee leraren die lesgeven. Zo kunnen we de leerlingen op hun eigen niveau laten werken en erger je je niet aan de “niet-sporters” of aan de “ego”s”. Plezier in bewegen staat namelijk op de eerste plaats.
Verder willen we zoveel mogelijk andere sporten aan bod laten komen. Denk aan fitness, skeeleren, darten, dansen, maar ook vechtsporten.

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Klein, veilig en ondernemend