Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk

Pestprotocol

Het pestprotocol helpt om iedereen zich hiervan bewust te laten zijn. We hebben gedrag- en leefregels waar we elkaar aan houden.

Krachtige Klas is een term die wij op SG De Dijk geven aan onze mentorlessen in de onderbouw. Tijdens de lessen van Krachtige Klas wordt gewerkt aan de veiligheid in de lessen, het veilig voelen van de leerlingen en weten dat je gezien wordt. Dit wordt vormgegeven door onder andere aandacht te besteden aan groepsvormende processen, sociale vaardigheden en kennismaking met elkaar.

Daarnaast bestaat er de leerling katern, de docenten katern en een katern voor ouders. Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld plannen en organiseren, het brugklaskamp, het rooster en het gebruik van Magister.

Voor brugklasleerlingen die het moeilijk vinden om contact te leggen/onderhouden met leeftijdsgenootjes of om voor zichzelf op te komen, is er een assertiviteitstraining. Voor brugklasleerlingen is er tevens een faalangstreductietraining in een aparte groep werk je samen aan het vergroten van je zelfvertrouwen en werken aan een positief zelfbeeld.

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
 

Jouw toekomst begint op De Dijk!

Inschrijven voor talentdagen

Op 11, 18 en 25 november zijn leerlingen van groep 8 weer van harte welkom op de jaarlijkse talentdagen van De Dijk. De inschrijving is nu gestart! Hier vind je meer informatie!