Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk

Roken, alcohol- en drugspreventie 

Op SG de Dijk wordt door niemand gerookt, binnen niet én buiten niet. En dat geldt ook voor de schoolfeesten! SG de Dijk staat bekend om de leuke schoolfeesten. Veel show, veel muziek, veel lol. Niet roken en niet drinken. Bij de toegang tot het feest checken we altijd of je een leerling bent van SG de Dijk en of je thuis niet al wat gedronken hebt. Is dat toch het geval, dan bellen we je ouders om je op te halen en mag je een jaar lang niet naar de schoolfeesten komen. Gelukkig laten maar heel weinig leerlingen dat gebeuren! Wij zijn dus een rookvrije en alcoholvrije school en daarnaast is het natuurlijk verboden om drugs te gebruiken of te verhandelen op en rondom SG de Dijk. Wij vinden het belangrijk dat je in een veilige en gezonde schoolomgeving les krijgt. Daarnaast krijg je ook meerdere malen les over alcohol, roken en drugs tijdens je schoolcarrière.

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
 

Jouw toekomst begint op De Dijk!

Inschrijven voor talentdagen

Op 11, 18 en 25 november zijn leerlingen van groep 8 weer van harte welkom op de jaarlijkse talentdagen van De Dijk. De inschrijving is nu gestart! Hier vind je meer informatie!