Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk

Kennismaken met SG De Dijk

Met alle scholen in West-Friesland is besloten om tot de voorjaarsvakantie geen leerlingen en ouders op school te ontvangen. We vinden het wel heel belangrijk dat leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) kennis kunnen maken met De Dijk; daarom hebben we een aantrekkelijk onlineprogramma gemaakt!

Escaperoom SG De Dijk

Op zaterdag 13 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur kun je deelnemen aan een escaperoom, waarbij je door middel van opdrachten en vragen probeert om een code te kraken. Tijdens de escaperoom leer je van alles over de school, maak je kennis met de vakken die we aanbieden en met het schoolgebouw. We starten met een uitleg en de eerste hints. Je ouder(s)/verzorger(s), broers of zussen mogen je natuurlijk helpen, zodat jullie zo snel mogelijk de code gekraakt hebben.

Online open avond

Tevens organiseren we op dinsdagavond 16 februari 2021 en donderdagavond 18 februari 2021 van 18.30 tot en met 20.30 uur een online open avond voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Via een livestream bieden wij verschillende proeflessen aan, die u samen met uw zoon/dochter kunt volgen.

De avond start met een welkomstwoord, waarna u vervolgens kunt kiezen voor een algemene voorlichting over mavo/havo/vwo- en/of basis/kaderonderwijs op onze school. Hierna volgt een keuzemenu van verschillende proeflessen voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen aan onze medewerkers.

Voor de escaperoom en de online open avond ontvang je een thuispakket ‘Beleef de toekomst op De Dijk’. Je kunt je nu aanmelden!

Online rondleiding door SG De Dijk

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
E dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik

Jouw toekomst begint op De Dijk!