Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk

De Dijk & Jij

Zit je in groep 8 en mag je een school gaan kiezen? Dat is een heel bijzondere tijd! Een spannende tijd ook, want een school kies je niet zomaar.

Persoonlijk & vertrouwd

SG De Dijk is een kleine school met grote mogelijkheden. Je voelt je bij ons meteen thuis als je binnenkomt. De Dijk is een overzichtelijke school met kleine klassen, waar je persoonlijke aandacht krijgt. Zo is de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs minder groot.

Met elk advies naar De Dijk

Op De Dijk volg je onderwijs op vwo-, havo-, mavo- of vmbo-niveau. Je kunt dus met elk advies bij ons terecht! Je doet bij ons mavo-examen of het vmbo beroepsexamen Economie & Ondernemen. Kies je een andere vmbo-richting, dan ga je na het 2e leerjaar naar een vmbo-school met een afdeling van jouw keuze. Als je verder gaat met vwo of havo, dan stroom je na de derde klas door naar een andere school, zoals bijvoorbeeld Copernicus SG of OSG West-Friesland in Hoorn.

De tijd om te kiezen

Er is op De Dijk heel veel ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontplooien op de manier die bij jou past. Je kunt op je gemak uitzoeken waar jij het beste op je plek bent, doordat we je bij De Dijk de tijd geven en goed ondersteunen bij het maken van keuzes. Tijdens de tweejarige brugperiode zorgen we ervoor dat je terechtkomt bij de schoolsoort die voor jou het meest geschikt is. Soms kun je zelfs tijdens het schooljaar overstappen naar een klas, waarin op een ander niveau wordt gewerkt. Zo zorgen we er samen voor dat je diploma straks zo waardevol mogelijk wordt.

 

 

 

 

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
 

Jouw toekomst begint op De Dijk!

Inschrijven voor talentdagen

Op 11, 18 en 25 november zijn leerlingen van groep 8 weer van harte welkom op de jaarlijkse talentdagen van De Dijk. De inschrijving is nu gestart! Hier vind je meer informatie!