Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk

De Dijk participeert in De Week voor de Gezonde Jeugd

Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd! De landelijke Week voor de Gezonde Jeugd ging in maart niet door. Daarom organiseren we nu een Medemblikker editie!

Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd! 

De landelijke Week voor de Gezonde Jeugd ging in maart niet door. Daarom organiseren we nu een Medemblikker editie! Die is van van woensdag 23 t/m dinsdag 29 september. In deze week worden er verschillende (gratis) activiteiten georganiseerd. En wist je dat er een supervette prijs te winnen is? Lees daar meer over in deze nieuwsbrief. 

Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Daarom werken we samen aan een omgeving waarin kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. We stimuleren gezond eten en drinken, meer bewegen en goed slapen.

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd zijn er allerlei leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen gericht op een gezonde leefstijl (beweging, voeding en nachtrust). Diverse partners werken mee: kinderopvang, scholen, Team Sportservice, de Westfriese bibliotheken en Vrijwilligerspunt. Vanuit Team Sportservice worden er beweegclinics aangeboden op de scholen. 

Er zijn slaapworkshops, beweegclinics, je kunt sporten met de Micro:Bit, dansworkshops, buitenspeeldag, jumpclinic en nog veel meer. Bekijk het uitgebreide programma op de website van Jogg.  

Leerlingen en docenten van SG De Dijk verzorgen in het kader van De Week voor de Gezonde Jeugd dansclinics.

Ga terug

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
E dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik

Jouw toekomst begint op De Dijk!