Meer ruimte om te groeien
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Keulen

Op maandag 27 mei vertrok klas 3T voor het vak Duits 3 dagen naar Keulen. Daar verbleven wij 2 nachten in een gastgezin.

Na aankomst in Keulen gingen we naar het Schokolademuseum waar we een rondleiding kregen. Nog best lastig in het Duits. Aansluitend beklommen we de Dom en konden genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Een leerling gaf nog een prachtig dansoptreden op het plein voor de Dom. Daarna nog een boottour en toen het spannende moment: kennismaken met de gastgezinnen.

Dag 2 begon in de bus met veel verhalen over de gastgezinnen en natuurlijk zingen voor de jarige mevr. Van der Doe. In de ochtend zijn we naar de Kölner Zoo gegaan,  en wij hebben ons daar prima vermaakt. De middag was er vrije tijd in de stad en sloten we af met een gezamenlijk diner bij een pizzeria.

Dag 3 begon weer om 8.00 uur met het afscheid nemen van de gastgezinnen. De meeste leerlingen hebben er een leuke, leerzame tijd gehad. Vervolgens door naar Phantasialand en dankzij de Hemelvaartfiles waren we rond 19.30 uur weer moe maar voldaan terug in Medemblik.

Het was een fantastische trip, waarin de leerlingen 3 dagen ondergedompeld werden in de Duitse taal.

Ga terug

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postbus 170, 1670 AD Medemblik
KvK-nummer    37153438
BTW-nummer   8209.71.054.B.01

Meer ruimte om te groeien