Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk

Bewegen en Sport

Het leergebied Bewegen en sport biedt op De Dijk een breed scala van activiteiten aan. Op het gebied van spel moet je denken aan voetbal, volleybal, badminton, maar ook rugby of tafeltennis. Bij atletiek komen o.a. het duurlopen, speerwerpen en sprinten aan de orde. Naast atletiek en spel zijn turnen en zelfverdediging ook regelmatig terugkerende onderdelen.
Bewegen en sport werkt ook met niveaus. Dat wil zeggen dat er, wanneer mogelijk, met meerdere klassen gelijktijdig wordt gesport. Er zijn dan twee leraren die lesgeven. Zo kunnen we de leerlingen op hun eigen niveau laten werken. Plezier in bewegen staat namelijk op de eerste plaats.
Verder willen we zoveel mogelijk andere sporten aan bod laten komen. Denk aan fitness, skeeleren, tennis, golf maar ook vechtsporten zoals kickboksen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen aan het programma van SPORTPLUS. Meer informatie staat elders op de website, maar kun je ook krijgen van de docenten Bewegen en Sport.

SG De Dijk

SG De Dijk is een ondernemende school met een breed onderwijsaanbod en een persoonlijke benadering. Leerlingen met een advies vwo, havo, mavo en vmbo (lwoo) zijn welkom op SG De Dijk.

Contact SG De Dijk
Bezoekadres: Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik
 

Jouw toekomst begint op De Dijk!

Inschrijven voor talentdagen

Op 11, 18 en 25 november zijn leerlingen van groep 8 weer van harte welkom op de jaarlijkse talentdagen van De Dijk. De inschrijving is nu gestart! Hier vind je meer informatie!