Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

Musical (Plusvak)

Elk jaar maken we op De Dijk bij het Plusvak Cultuur een grote musical, met ongeveer 35 leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Meedoen is héél gezellig en je leert ook nog eens heel veel van zingen, dansen en toneelspelen. Èn je leert een heleboel leuke mensen kennen! We treden in mei vier keer op: twee middagvoorstellingen voor basisscholen en twee avondvoorstellingen voor ouders, familie, vrienden.

Voor wie is het?

Iedereen van klas 1, 2 en 3 mag aan de audities voor de Musical meedoen.

Workshops

Een week voordat de audities zijn, zijn er workshops. Tijdens deze workshops leer je wat je voor de audities moet doen. Iedereen mag meedoen aan deze workshops, je hoeft pas daarna te beslissen of je ook auditie gaat doen. Na de workshops kun je thuis de dans-, zang- en spelopdrachten oefenen, want we zorgen dat je de opdrachten digitaal terug kunt vinden.

Audities

Voordat je meedoet aan de Musical, doe je auditie. Bij deze auditie doet iedereen in de groep mee met dans, zang en spel. De audities voor de Musical zijn ook in de vorm van lessen. Met de groep doe je een dansles, een zangles en een spelles. Let op: als je het gevoel hebt dat je nog niet kunt toneelspelen, zingen of dansen, is dat geen enkel probleem: als je mee wilt doen aan de Musical, dan doe je gewoon mee aan deze auditielessen en dan zien we wel. Meestal valt het enorm mee ;-)

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
E dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik

Jouw toekomst begint op De Dijk!