Jouw toekomst begint op De Dijk!
Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk Dedijk

De Dijker Avonden

Wat is het?

De Dijker Avonden is een talentenjacht van leerlingen die dansen, zingen, playbacken en toneelspelen.
Elk jaar weer een groot succes met twee keer een uitverkochte zaal! Iedereen mag aan de audities voor De Dijker Avonden meedoen.

Audities: 
Voordat je meedoet aan De Dijker Avonden , doe je eerst auditie. Het is een goed moment om uit te proberen of jouw act echt werkt op het podium. Bij de audities is er geen publiek. De jury bestaat uit jullie docenten van podiumkunsten. Bij de audities kijken we of jouw act geschikt is voor een groot publiek. Daar leer je een hoop van, dus: doe vooral mee aan de audities!

Coaching: 
Als je door de audities voor De Dijker Avonden bent, wil je natuurlijk zo goed mogelijk je act op het podium uitvoeren! Iedereen die door de audities komt, zal daarom twee keer een workshop krijgen om de act te verbeteren. Je wordt gecoacht door de podiumkunstdocenten. We veranderen niets aan jullie act, maar kijken samen met jou hoe het nòg beter kan worden. Je mag aan meerdere categorieën meedoen en we zoeken ook altijd leerlingen die willen presenteren!!

Heb je vragen?

Voor meer informatie over De Dijker Avonden ga je naar de docenten van podiumkunsten, of je stuurt een mail aan dhr. Schaeffer: m.schaeffer@atlascollege.nl

Medemblik Nautiek

Wat is het?

Meedoen aan Medemblik Nautiek is een PlusactiviteitMedemblik Nautiek is een jaarlijks terugkerend evenement aan de Oosterhaven in Medemblik tijdens de zeilwedstrijden van de Delta Lloyd Regatta. Er zijn de hele week allerlei feestelijke en sportieve activiteiten. Kijkt hiervoor ook op www.medembliknautiek.nl. Tijdens Medemblik Nautiek staan leerlingen van De Dijk een middag lang op het podium met zang- en dansoptredens aan de Oosterhaven in Medemblik.
We werken bij Medemblik Nautiek samen met dansschool Dazzling door optredens van leerlingen van De Dijk af te wisselen met die van de dansgroepen van Dazzling. 

Voor wie is het?

Deelname aan Medemblik Nautiek is een vervolg op deelname aan De Dijker Avonden. Helaas komt niet iedere act van De Dijker Avonden komt even goed uit op het open podium van Medemblik Nautiek overdag in de Oosterhaven. Daarom moet er door de docenten van podiumkunsten een zorgvuldige keuze gemaakt worden van wie er kunnen optreden bij Medemblik Nautiek.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de Medemblik Nautiek ga je naar de docenten van podiumkunsten, of je stuurt een mail aan dhr. Schaeffer: m.schaeffer@atlascollege.nl

Audio-Visueel-Technisch team - AVT

Wat is het?

Meedoen aan het AVT is een Plusactiviteit.
De leerlingen van het Audio-Visueel-Technisch Team (AVT-team) zorgen ervoor dat de techniek goed in orde is vóór en achter de schermen van De Dijker Avonden, van de Musical en van andere activiteiten. Het geluid moet geregeld worden, de leerlingen die optreden hebben microfoons nodig, de toneelverlichting moet bediend worden, en er moet gefilmd worden!

Voor wie is het?

Iedereen uit klas 1, 2 en 3 mag meedoen met het AVT-team.

Wanneer is het?

De leerlingen van AVT-team verzorgen in elk geval de techniek van De Dijker Avonden. Ze maken bovendien de filmopnames van de Musical. Ook worden ze bij andere activiteiten betrokken waarvoor extra licht en geluid nodig is.

De leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep leerlingen uit verschillende klassen, die opkomen voor de belangen van alle leerlingen. In het verleden hield deze raad zich voornamelijk bezig met het organiseren van schoolfeesten. Tegenwoordig is de leerlingenraad ook een adviesgroep voor de directie. Het is de bedoeling dat je in de raad blijft, zolang je op De Dijk zit.

De leerlingenraad vergadert meestal 1 keer in de maand. Dan praten wij over dingen die op school gebeuren, organiseren wij evenementen (zoals schoolfeesten, Paarse vrijdag en Valentijnsdag) en denken wij mee met de directie of de ouderraad. De begeleidende docent van de leerlingenraad is mevrouw Verkerk.

Contact SG De Dijk
Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik
T (0227) 54 21 36
E dedijk@atlascollege.nl
Postadres: Postbus 170, 1670 AD Medemblik

Jouw toekomst begint op De Dijk!